«Я бачу, вас цікавить пітьма» І. Павлюк

Привіт, сьогодні поговоримо про неймовірно цікаву книгу – «Я бачу, вас цікавить пітьма» Іларіона Павлюка.

Ілларіон Павлюк — журналіст і теледокументаліст, автор низки гучних документальних стрічок. Народився 1980 року на Херсонщині в місті Скадовськ. Вивчав журналістику в Східноукраїнському національному університеті (м. Луганськ). 2001 року переїхав до Києва. Починав телевізійний шлях у новинах як репортер-міжнародник — спеціалізувався на арабо-ізраїльському конфлікті. Останні десять років працює над виробництвом телевізійних програм, ігрових серіалів і документальних фільмів як продюсер та сценарист. 2015-го брав участь у війні на Cході в складі добровольчого батальйону.

“Я бачу, вас цікавить пітьма” – книга про пекло, яке існує в реальному житті. Якщо ви одразу уявили страшних створінь, які точно вкрадуть вашу душу – викиньте це з голови. Найбільш страшний монстр цієї книги – людина. Байдужа до інших, яка буде виливати помиї попід вікна, ігнорувати вбивства, навіть коли ті відбуваються в неї за спиною. Саме з таким пеклом зіткнеться головний герой Андрій Гайстер, коли поїде в маленьке, забуте Богом селище – Буськів (С)ад.

В цьому селі зникла маленька дівчинка – Надійка. І в цьому самому селі водиться серійний вбивця – Звір. Чи вдасться дівчинці вижити після зіткнення з ним? Наскільки далеко зайде байдужість людей? І чи не грішить цим сам Андрій? Все це ви дізнаєтеся прочитавши книгу.

 

 

 

 

Запись опубликована в рубрике Новини, ЧИТАЙмер. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>