Корисні українські застосунки. Плекаємо українське

Всім привіт! На цей раз хочу представити вам підбірку корисних українських застосунків які точно знадобляться вам у житті. 

Сортуй - застосунок, який (як неочікувано) допомагає сортувати сміття. Тут ви можете розібрати кожну частину свого сміття та дізнатися куди його здавати та до якого виду воно відноситься. Також там показуються всі точки приймання сміття в вашому місті та взагалі по Україні.

 

Rork – сучасний читацький щоденник в телефоні. В ньому ви можете відмічати та виміряти за скільки читаєте книги, писати нотатки, показувати читацькому ком’юніті, що ви читаєте на даний момент та створювати списки та колекції книг, які ви прочитали тощо.

 

Soloviy - сучасний словник діалектизмів в телефоні. Вас колись цікавило які особливості мови в вашому селищі/місті? Якщо так, то цей застосунок буде корисним – ви можете знайти свій населений пункт та дізнатися які особливі слова вживали ваші пращури. А також можете самі додати ці слова, якщо хочете!

 

АБУК – перша українська аудіокнигарня в телефоні. Тут ви знайдете аудіокниги на будь-який смак – художні (романтика, трилер, детектив) та нонфіки (підготовка до ЗНО, психологія, історія) тощо.

 

Librarius -  сучасна бібліотека у вашому смартфоні. Новинки та бестселери, світова класика та дитячі книги, мотиваційна література, популярний нон-фікш – все це в одному мобільному застосунку. Користуйтесь цифровою бібліотекою, яка завжди під рукою. Читайте в будь-якому місці і в будь-який час.

 

Запись опубликована в рубрике Новини, Плекаємо українське. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>