YouTube про читання: книги, комікси, манґа. Плекаємо українське

Всім привіт! В четвертому пості «Плекаємо українське» будемо говорити про ютуб-канали буктюберів та оглядачів коміксів/манґ.

ПРОЛІТ

Оо, мені дуже не вистачало такого контенту при переході з російського інфопростору на український. Тут ви знайдете різне — огляди літератури з умовної «високої полички», скандали в книжковій сфері, золото буктоку та «треш»-літературу.

А також можете дізнатися чому в літературі так мало жінок, звідки взялася фанатська література та навіщо нам енциклопедії для дівчаток.

Лінк на канал: https://www.youtube.com/@prolit_/videos

Аудіокниги українською від Характерника

Любите не читати, а слухати? В мене є вирішення навіть цієї проблеми. На цьому каналі ви знайдете книгу на свій смак. Ролінґ, Лавкрафт, Поланік, Ремарк. І це лише маленька частка всіх книг, які вже озвучив Характерник.

Лінк на канал: https://www.youtube.com/@audiobooksua/about

Stefaniika

Ну, про книги ми поговорили. А що по коміксах і манґах? Окей, ви хочете оглядів на різні манґи та манхви? Тримайте. Стефанія оглядає різноманітні твори, які лишень її зацікавлять. Якщо таке вас зацікавило — сміливо підписуйтесь на її канал.

Лінк на канал: https://www.youtube.com/@stefaniikaa/featured

MariAm Blog

От черга дійшла й до коміксів. МаріАм (Мар’яна Янкевич) – голосова актриса, сценаристка, саунд-дизайнерка, блогерка. На її каналі ви побачите не тільки огляди на комікси, а ще й почуєте останні новини та усілякі цікавинки зі світу коміксів.

Лінк на канал: https://www.youtube.com/@MariAmBlog/videos

Запись опубликована в рубрике Новини, Плекаємо українське. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>