«Фемінізм і місто»

Емма Антонюк — українська журналістка, громадська діячка, блогерка. Співавторка подкасту «Асиметрія», YouTube-каналу «Палає» та авторка YouTube-каналу «Це ніхто не буде дивитись». Колумністка порталу Гендер в деталях, феміністка та популяризаторка читання.

«Фемінізм і місто» – комікс, намальований на основі статей Емми Антонюк на порталі Гендер в деталях. Як на мене, цей комікс буде корисний тим, хто починає вивчати фемінізм та хто намагається знайти відповіді на безліч питань. Як говорити з близькими про фемінізм? Чи варто бути найкрасивішими жінками світу? Та чому за українками закріпилося таке звання?

В цьому коміксі доволі френдлі підхід, тому за допомогою нього можна переконати тих боязких чоловіків та жінок, які думають, що феміністки тільки й сварять, сварять, сварять всіх незгодних навколо. Тому сміливо давайте прочитати його своїм мамі, батьку, бабусі, дідусю та всім, кого хочете перетягнути на «світлу сторону».

 

Запись опубликована в рубрике Новини, ЧИТАЙмер. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>