Подкасти про все. Плекаємо українське

Привіт! А це другий пост з циклу «Плекаємо українське», сьогодні поговоримо про подкасти про все. Кіно, стосунки та філософія. Все, що вас зацікавить)

МІНКУЛЬТПРИВІТ

Подкаст Нарімана Алієва — українського режисера та сценариста кримськотатарського походження. Я думаю, що багато людей чуло про його фільм – “Додому”.

А в цьому подкасті Наріман говорить “безкультурно про культуру” з цікавими людьми. На YouTube ви можете побачити 4 плейлисти: “Портрети”, “Щоденник війни”, “Сезон 1” та “Сезон 2”.

Подкаст є на таких платформах:

YouTube

Google Podcasts

Apple Podcasts

Та й таке

Подкаст Вероніки та Джека про філософію, людські стосунки та усвідомленість. Насправді він, як на мене, підійде багатьом. Вони обговорюють все – хтивки, самоідентифікацію, психологію, ефективність та тайм-менеджмент.

Особисто для мене вони не направлені на жорстку рефлексію, а більш на відпочинок та легке, повільне обмірковування тем, що підіймають ведучі.

На Google Podcasts та Apple Podcasts випусків більше, ніж на ютубі. Але тут обирайте, що вам подобається більше — бачити чи слухати.

Подкаст є на таких платформах:

YouTube

Google Podcasts

Apple Podcasts

Асиметрія

Подкаст Емми Антонюк (співавторки каналу Палає, журналістки) та Артема Албула(його ми більше знаємо як Клятого Раціоналіста). Вони говорять про все, що їх цікавить. Тому, певно, цей подкаст теж буде доволі універсальний та легкий.

Але не знаю наскільки він вас зацікавить, якщо ви ще не ознайомлені з іншими працями цих двох.

Подкаст на таких платформах:

YouTube

Google Podcasts

Apple Podcasts


Запись опубликована в рубрике Новини, Плекаємо українське. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>