Що почитати: манґи. Плекаємо українське

Привіт! В березневому випуску «Плекаємо українське» порадимо манґу українською!

«Кохання на кінчиках пальців»

Юкі — студентка. Як і в багатьох інших ровесників, її повсякденне життя обертається навколо друзів, соцмереж, загалом усього, що їй подобається. Та якось вона випадково зустріла в потязі юнака, що любить подорожувати, і її світ перевернувся.
Іцуомі трилінгв, однак не знає японської мови жестів.

Проте незабаром він нею особливо зацікавиться… Як Юкі відреагує на цього впертого однокурсника, який прагне подружитися з нею? «A Sign of affection» лаконічно і просто описує історію кохання дівчини з порушенням слуху та завзятого мандрівника. Без сумніву, стосунки між героями цієї манґи неодмінно вас зворушать!

Зараз українською є 6 виданих томів і 1 том (7) на передзамовленні.

«Прощавай, трояндовий саде»

У цій елегантній шьоджьо-ай манзі молода британська леді просить свою служницю вбити її… і це прохання стає початом історії кохання. Початок ХХ століття. Ханако мандрує до Англії, щоб здійснити свою мрію стати письменницею. Адже саме звідси її улюблені автори!

Коли все складається не так, як вона планувала, Ханако доводиться шукати інші варіанти. Дівчина стає служницею леді Еліс Дуґлас… і та просить неймовірного, ба ні, просто благає Ханако вбити її. Поки Ханако намагається зрозуміти, чому її леді просить про таке, їхні стосунки переростають у щось набагато глибше…

Зараз українською є 1 виданий том з 3.

«Ательє чаклунських капелюхів»

Коко змалку зачудовувалася магією. На жаль, чаклувати можуть лише обрані, ті, що від народження володіють магією. Одного разу селище, в якому мешкає дівчинка, відвідує чаклун на ім’я Кіфлі. Коко потайки спостерігає за тим, як він чаклує, і довідується про справжню природу магії. Вона пригадала, що багато років тому одна таємнича незнайомка подарувала їй книгу з магії та чорнильне перо для відтворення магічних фігур.

Дівчинка потайки починає вчитися чаклувати, але це призводить до трагічних подій… Зрештою, прагнучи виправити свою помилку, Коко стає ученицею чаклуна Кіфлі й відкриває світ, про існування якого досі навіть не здогадувалася!

Зараз українською є 8 виданих томів та додатково 2 колекційних видань томів (6 та 8 томи). Загалом серія не закінчена і має 12 томів.

 

 

Запись опубликована в рубрике Новини, Плекаємо українське. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>