Трошки корисностей

Ми ж всі користуємось соц. мережами та месенджерами? А нещодавно в наш інтернет-світ увірвався Телеграм. Майже кожен користується цим месенджером, але мало хто робить це з користю для себе. Пропоную вам перелік корисних Телеграм ботів, які зпростують ваше користування соц. мережами і навіть зекономлять час і звільнять простір в телефоні!

Tracker (@QTrackerBot)

Універсальний трекер для посилок, що підтримує клієнти декількох сервісів доставки: «Укрпошти», «Нової Пошти», «Делівері», «Міст-Експрес».

Киноман 2.0 (@kinomanbot)

Шукає фільми і серіали, радить рандомні картини для перегляду, стежить за ситуацією на торрентах.

MyCookBot (@mycookbot)

Підказує рецепти і вибирає страви з ваших інгредієнтів.

SoundCloud (@scloud_bot)

Бот, який імітує клієнт музичного сервісу SoundCloud прямо в діалоговому вікні. Все по-дорослому: скачування треків, чарти по жанрам, підключення аккаунта.

Книги Флібусти (@flibustafreebookbot)

Бот для швидкого пошуку і скачування книг. У цьому боті для Телеграм зібрана ціла бібліотека різних книг. Для того щоб знайти книгу, потрібно написати ім’я автора або ж назву твору. Бот Флібуста в Telegram знайде вашу улюблену книгу і надасть файл, який можна завантажити на свій пристрій і насолоджуватися улюбленою літературою.

InstaSave (@Instasave_bot)

Робот-помічник в завантаженні відео і зображень з Ютуб і Інстаграм. Надішліть роботу посилання і почекайте трохи часу, щоб він вивантажив ваш відеофайл або картинку.

TempMail (@temp_mail_bot)

Потрібен тимчасовий e-mail для випадкової реєстрації? Тобі сюди.

 

Запись опубликована в рубрике Новини. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>