YouTube про важливе. Плекаємо українське

Привіт! Це перший пост у цій рубриці і починаємо ми з підбірки каналів на YouTube про важливе. Національна свідомість, фемінізм та ЛГБТК+.

Палає

Палає – канал двох журналісток Емми Антонюк та Яни Брензей. У описі їх каналу ми можемо прочитати: що не так з цим світом? І справді, вони обговорюють ВСЕ, що не так з цим світом.

В них є чудові рубрики: “Це ніхто не буде дивитися” – про книжки та цінності, з людьми, які читають; “Вовчиці” – книжковий клуб; а також “Палає-етер” і “Палає-випуски” – тут вони розбирають актуальні для нашої країни проблеми. А також рубрика “Бешені фемки” на патреоні.

Чи потрібні нам цивільні партнерства? Наскільки важлива легалізація медичного канабісу? Фемінітиви та жіноче представництво в українському парламенті. Все це ви можете почути на їх каналі.

Лінк на канал: https://youtube.com/@palaye

Смішно не буде

Анастасія підіймає та розкриває табуйовані теми – фемінізм та секс.

Тіктоки “психологів”, які вчать як жити, українські телеканали, які пропагують сексистське та гомофобне відношення. Також робить доволі ведикі і змістовні відео, де розкриває такі питання: “Жінки – не слабка стать”, “Піраміда зґвалтування”, “Інститут репутації в Україні”.

Вона з разу в раз доводить, що жарти про гомофобію та сексизм – не ок. І смішно не буде.

Лінк на канал: https://www.youtube.com/@ne_smishno

Стерненко

Ця людина, думаю, не потребує представлення. А ще доказ того, що люди справді змінюються. Ви ж знали, що він колись писав російський реп? А зараз ця людина є прикладом русофобії всіх українців. І вчить, що її завжди недостатньо. Як і хороших росіян.

Сергій робить відео не тільки про пухлину нашої планети – росію – а й про важливі питання та проблеми в нашій внутрішній політиці. А їх там багато і забувати про них точно не варто.

Лінк на канал: https://www.youtube.com/@STERNENKO/

 

Плекаємо українське!

 

 

Запись опубликована в рубрике Новини, Плекаємо українське. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>