Відпочивай економно

Літо, сонце, море! Нарешті настав час для подорожей. Збираємо сумки і відправляємось по маршруту ТОП-3 бюджетних курортів Європи і світу! Як в «Орел та решка» не обіцяємо, буде навіть краще! Мінімум бюджету – максимум емоцій! Поїхали. 

Несебир, Болгарія

Напевно ви чули про Болгарію. Але наврядчи ви в фантазіях можете уявити Болгарські курорти. А дарма, оскільки вони майже не відрізняються від курортів з обгортки журналів.

Ну хіба не Каліфорнія?

Несебир, або Несебар — місто, розташоване на південному сході Болгарії на Чорному морі між курортом Сонячний берег і містом Поморіє.

У Несебирі ти точно не засумуєш, оскільки щорічно тут проводять круті фестивалі. Твої Інстасторіс наберуть мільйони переглядів!

Приблизно За 250-300 євро можна буде поселитися в готелі з відмінними умовами і європейським сервісом.

Боснія та Герцеговина

Цю назву всі ми пам’ятаємо чи з Історії, чи з географії. Але хто б міг подумати – тут також можна добре відпочити!

Подивись, потрапляєш немов у казку чи фільм – настільки мальовнича тут природа!

Як тут не уявити себе героєм Середньовічного фільму?

 

Місцеві мешканці запропонують вам зайнятися дайвінгом, політати на параплані або влаштувати екстремальну прогулянку на водних лижах.

Пакет на 12 днів обійдеться вам у суму від 370 євро, але краще приїхати сюди самостійно, сплативши переліт бюджетним лоукостом, так як кімнати в гостьових будинках здають за 10-15 євро на добу.

Туніс, Туніс

Ну про цей курорт мабуть чув кожний! Ну як курорт.. Взагалі Туніс – це країна. А вже скільки курортів в цій країні на пальцях не злічити! Але самим бюджетним вважають саме.. Туніс. Одноіменна столиця приваблює до себе туристів своїми пейзажами. А дружелюбні мешканці Тунісу вразять тебе своїм ставленням. Ти будеш почуватись якоюсь.. заможною людиною. Проте слід не забувати, що країна ісламська. Тому заради поваги до місцевих мешканців бажано в громадських місцях носити одяг більш закритого типу (повністю закривати тіло не потрібно, бажано прикривати коліна та плечі).

 

Погляньте, яка краса. Ох, як тебе не любити, Тунісе мій?

Сміливо можемо збирати речі і вирушати на відпочинок! Головне, що треба взяти з собою – базові знання англійської мови. Бо як-то кажуть, язик і до Києва доведе!

 

Запись опубликована в рубрике Країни світу, Хелпіки. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>