Селфі «Молоді генії України». Марк Дробніч

П’ятнадцятирічний Марк Дробніч придумав серію роботів

Зі своїми розумними машинами ELFі, які керуються голосом, хлопець не раз завойовував перші місця на світових наукових конкурсах. Востаннє про Марка як про юну зірку-винахідника говорив увесь світ 2 роки тому, коли він потрапив до фіналу Google Science Fair, престижного наукового конкурсу для молоді. Його проект, який називався «Шкільний презентаційний мікроскоп з дистанційним управлінням», увійшов до числа робіт 15-ти фіналістів, які відібрало журі Google в ході конкурсу..

Після того разом із компанією LEGO Марк об’їздив світ, побував на різних тематичних семінарах, зокрема в Америці та Арабських Еміратах.

Усі свої роботи Марк створює на основі конструктора LEGO. Докуповує для них плати та інші комплектуючі – навіть у Китаї.

Зараз хлопець працює над розробкою відеоуроків, які незабаром викладатиме для загального доступу в Інтернет – аби за його інструкціями інші діти теж могли створювати своїх роботів.

Запись опубликована в рубрике Селфі "Молоді генії України". Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>