Relax-читання.Ромен Роллан «Кола Брюньйон»

Роллан Ромен. Кола Брюньйон [Електронний ресурс] : аудіокнига /Роллан Р. ; читає Б.Лобода. – Київ : МА «Наш формат», 2006. -10год. 55хв.

 


Роман Ромена Роллана (1866-1944) «Кола Брюньйон» вважається одним з найкращих зразків життєствердження творів світової літератури, книгою, написаною, за словами автора, «на добрий французький лад». Вона навмисно стилізована під фольклорну витівку, завдяки чому переносить нас у своєрідну напівкарнавальну атмосферу середньовічної Бургундії. Головний герой роману — невтомний жартівник Кола Брюньйон, закоханий в життя у всіх його виявах. Він наділений рідкісним даром — отримувати задоволення від всього, що його оточує від смаку їжі й вина, від улюбленої роботи, від тілесного кохання. Він радіє кожному прожитому дню і живе в згоді з собою та світом. Кола сміється над життям, тому що воно йому подобається, а життю не залишається нічого іншого, як дарувати посмішку у відповідь.

Запись опубликована в рубрике Relax-читання, Новини. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>