Стартап миколаївця, випускника школи «Гіпаніс» Станіслава Матвієнко, який дозволяє повністю прибрати витрати часу на замовлення, очікування його приготування, розрахунки з клієнтом в кафе і ресторанах, набрав вже $ 3,5 мільйона.
Про це повідомили в прес-службі миколаївського Міжнародного університету маєтку П. Орлика.
«За моделлю, розробленою нашим земляком, сьогодні працюють установи харчування в великих містах України, а також Нью-Йорку, Пало-Альто і Сан-Франциско», – йдеться в повідомленні.
Нові інвестиції команда стартапу має намір використовувати на вдосконалення програми, посилення команди маркетологами, розробниками і аналітиками, а також, запуск програми в Чикаго і Лос-Анжелесі.
Як відомо, раніше впливовий берлінський журнал «The Hundert» створив рейтинг «Сто засновниць стартапів Європи», в якому згадали і про проект випускника миколаївської школи.